Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Esm. Juun. 19, 2006 11:23 am Teema: O: Soovin rentida kompressorit |
|
|
Kuna harjutamine pidi meistriks tegema , värviks siis oma auto ise ära.
Sooviks rentida siis kompressorit, millega oleks võimalik auto üle värvida.
Pakun head hinda ja asja vaja järgmiseks reedeks. (30.06) _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma.
Viimati muutis seda Heigo72 (Teis. Juun. 27, 2006 10:14 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 10:13 am Teema: |
|
|
Kas tõesti kellegil ei kogu kusagil garaazi nurgas kompressor tolmu ?
PAne parem tööriist raha teenima. _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 12:24 pm Teema: |
|
|
www.cramo.ee tule rendi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 2:36 pm Teema: |
|
|
Cramos kahjuks sellist ei ole mis mulle sobiks . _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 3:32 pm Teema: |
|
|
Vaevalt ,et sellist ,mis terve auto üle värvimiseks sobib ,kellegil kodus vedeleb.Ja kui vedelebki ,siis peaks ta piisavalt suur olema ,et seda kuskil auto pagassis minema ei vii.
Neil väiksematel mudelitel ,mida kannatab ühest kohast teise vedada ,pole piisavalt tootlikust ja sellised ,millega kannatab juba normaalselt tööd teha maksavad seal alates 10000 umbes.Vaevalt ,et keegi omale koju sellise muretsenud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 7:04 pm Teema: |
|
|
mis asja ? Mismoodi pole piisavalt tootlikust? :o
mis rõhuga sa värvid siis huvitav? Pole küll proovinud meil väiksema kompressorga värvida,aga ideepoolest peaks kärama küll - mingi 2 barist peaks vabalt piisama ju värvipüstolile
Olemas ka suur,millega ma ise autosid ja rekka kärusid värvinud olen, ei näe probleemi üldse :P
muidugi võib pikalt lahata profiriistade ja kodukasujataje teemal ,aga ilmselt teemalgatajal mingit profi asja päris vaja pole...  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 7:26 pm Teema: |
|
|
Mina värvin ligi 4 barise rõhuga. 2 bar natuke väike. Palju see tootlikkus auto värvimiseks olema peab (ltr/min)? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 7:49 pm Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | Cramos kahjuks sellist ei ole mis mulle sobiks . |
Mis tollel viga siis? Seal üks päris suur olemas, näitajaid praegu ei tea peast, aga mis need olema peaks siis? |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 10:16 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | mis asja ? Mismoodi pole piisavalt tootlikust? :o
mis rõhuga sa värvid siis huvitav? Pole küll proovinud meil väiksema kompressorga värvida,aga ideepoolest peaks kärama küll - mingi 2 barist peaks vabalt piisama ju värvipüstolile
Olemas ka suur,millega ma ise autosid ja rekka kärusid värvinud olen, ei näe probleemi üldse :P
muidugi võib pikalt lahata profiriistade ja kodukasujataje teemal ,aga ilmselt teemalgatajal mingit profi asja päris vaja pole... |
On kaks eri asja ju rõhk ja tootlikus.Tavalise madalsurve püstoliga peabki värvima mingi 2-2,5 at iga Need väiksed kompressorid annavad isegi kuni 8 ati välja aga tootlikus neil väike ju.Parematel seal max 160l/min aga see sama madalsurve püstol vajab seal 250 kuni 300l/min.See tähendab seda ,et kui kompressoril paak täis lasta ,siis kannatab tiiva või ukse ära värvida ja siis juba õhk otsas ja kompressor ei suuda enam piisavalt juurde toota ,et seda 2 atist survet hoida.
Ja nii ,et värvin tiiva ära ja ootan kunas kompressor jälle ennast täis lööb ning siis värvin edasi...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juun. 27, 2006 11:24 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Heigo72 kirjutas: | Cramos kahjuks sellist ei ole mis mulle sobiks . |
Mis tollel viga siis? Seal üks päris suur olemas, näitajaid praegu ei tea peast, aga mis need olema peaks siis? |
See suurem päris asjalik aparaat , aga tööstus vool mul kahjuks puudub .  _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juun. 28, 2006 4:13 pm Teema: |
|
|
to el nino - sain su poindile pihta küll, selle juures on aga üks suur aga :P
algaja ei lase tappes ka sama kiirusega millega kogenud värvija nagu sina, sa lased ühtlaselt ja järjest ja see õhku raiskab kõvasti, algaja vast nii ühtlaselt ei lase ja kompressor peaks ennast ilusti koguda jõudma isegi,kui ta on väikese tootlikusega :) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
siilike2 Aktiivne külaline

Liitunud: 15 Juun. 2006 Postitusi: 60 Asukoht: Tallinn,Laagri
|
Postitatud: Kolm. Juun. 28, 2006 6:25 pm Teema: |
|
|
mul kodus mingi veneajast kompressor värvisin enda auto ära ei ole viga midagi. veic on mõnest kohast tumedam aga se algaja asi ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|