open
 KKK   Otsi   Liikmete nimekiri   Kasutajagrupid   Registreeri   Profiil   Kontrolli, kas on uusi sõnumeid   Logi sisse 

Offtopic
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 270, 271, 272  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Alex
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Nelj. Juul. 06, 2006 10:00 pm    Teema: Vasta viitega

cartman kirjutas:
jama jutt. siin foorumis ple lihtsalt vastajaid ja keegi ei viici kysidagi. enamustel ple autodest eriti aimugi ja teised kellel on ei vasta lihtsalt v ei käi foorumis. Algselt ma ikka kysisin kui midagi teada oli vaja a ma olen loobunud kuna siit ei tule kyll midagi asjalikku.
selle jutuga olen ma osaliselt nõus sinuga.midagi asjalikku ja teemakohast siin foorumis üldjuhul ei tule,midagi ei vastata ja midagi ei küsita,olgugi et tegu kodukandi klubiga kus enamus rahvast tuttavad on.aga muud möla aetakse usinalt. mölanurga vastu mul pole midagi,sest kuskile on vaja ka tühi jutt kirja panna,aga mis puudutab autoteemasid siis need hakkavad vaikselt unarusse vajuma...ehk viljandi rahvas ongi nii vaikne?
cartman
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Nelj. Juul. 06, 2006 10:24 pm    Teema: Vasta viitega

m arvan et kui ei olex neid teisi mõttetuid teemasi siis akataxe äkki ka autoteemal rääkima. ma käin päris mitmes foorumis ja see sinn on kõige vähem auto foorumi moodi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
TopFuelFunnyCar
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj. Juul. 06, 2006 10:32 pm    Teema: Vasta viitega

Kindlasti on mingil määral süüdi see, et meid nõnda vähe ja see kajastubki nii, et need kellel ühte marki auto, aitavad üksteist, sest eks omanik tunneb ju oma marki kõige paremini. Ja nad lihtsalt ei tea teistest autodest võibolla niipalju kui vastamiseks vaja. Minu puhul selline variant, et mul mõtetu ju küsida üldse midagi. Autoks mingi inglise käkk, millest keegi nii kui nii midagi ei tea. Samas tegelt ega auto klubi ei tähenda ju ainult seda, et räägitakse autodest.

KRT. TEGELT MA EI OSKAGI MIDAGI ENAM ÖELDA. ERKI TÕMBAS TUJU 100-GA NULLI.
Tagasi üles
kaspar
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Nelj. Juul. 06, 2006 11:37 pm    Teema: Vasta viitega

loe sr.org-i ja mõtle uuesti järele ka meil on jamam foorum. Sr-is ka erinevad margid koos, aga ikka kõik jama jutt.
TopFuelFunnyCar
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj. Juul. 06, 2006 11:50 pm    Teema: Vasta viitega

T r a küll. Cut the crap. Mis toimub? Krt meid nii vähe ja enamus sõidab korralike autodega mille kohta ei olegi midagi küsida/vastata. Ilma selle mölata käiks ma võib-olla korra kuus sees vaatamas kas on uusi poste tulnud teemal Autod. Äkki joppab ja mõni on. Aga praegu istun igapäev sees, hommikust õhtuni ja mind ei sega üldse see möla. Ostke omale mingid parsad ja tehke käed õliseks. Küsides küsimusi saate ka oma arvuti klaviatuuri õliseks teha. See klubi ei olegi ju mõeldud selleks, et ainult autodest rääkida, SR foorum võib-olla on, sest see on auto põhine ja hõlmab auto omanikke üle eesti. Meie linna klubi on ka mõeldud muu info edastamiseks ja vastuvõtmiseks.

Keegi äkki on kuulnud seda juba: MINGIT MEELEOLU EI OLE!!!

suutsin aut. tsensuuri ära petta, vabsjee.

EDIT: krt päris auto põhine polegi.

Tavvai, kustutame kõik pasa ära välja arvatud: kasutajate autod ja kõik autodest. Get real!

Ja mina läksin jälle oma jutuga üle piiri.
Tagasi üles
RealGSM
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:11 am    Teema: Vasta viitega

Rahu nüüd TopFuel vb Erkil on pahad päevad või ei saanud naise käest. Saa temast ka aru Muidugi on nii et ajame muud möla ka, meil ikkagi suht väike foorum ja muidu oleks surnud nagu mu rover club asi.
TopFuelFunnyCar
Külaline

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:27 am    Teema: Vasta viitega

Surnud oleks jah, kui niisama möla puuduks.
Tagasi üles
kaspar
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:35 am    Teema: Vasta viitega

Kuna markkut pole, siis asendan.

TopFuelFunnyCar
Külaline

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:43 am    Teema: Vasta viitega

No vaata nüüd kui hästi TÄIESTI mõtetu tekst jookseb.
Tagasi üles
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:48 am    Teema: Vasta viitega

ma kah käiks siin mingi nädalas korra kui siin oleks 1-2 posti nädalas...

ongi möla foorum ja soo.. erki sinu auto kohta ei oska siin keegi rääkida, palju sa neid eestistki leiad kes oskavad... hui :p

samahea kui ma küsiks midagi lt1 mootori ehitamisest - ma ei küsi vaid postitan selle õigesse kohta lihtsalt. Hea,et foorum on kus midagigi jutustada - ongi ajaveetmise place ja mida enamat te surnult jõmmipealinnalt ikka tahate :P

siin küsidki,et kust leiab tegijaid ja remonti ja mis jura te ajate ,et millegile midagi asjakohast vastuseid ei leia ? Ma ise omaarust päris mitu asjakohast vastust andnud ja ka saanud.

üldiselt fakkjuu jne, ärge tehke tühjast kohast probleemi
cartman
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 5:33 am    Teema: Vasta viitega

eitex ple ma siin midagi sellist kysind mida ei peax teised teadma kui ei oma talonit. ( roolivõimu parandamis ekohta tuli et teex a ei viiisi ja vedrutõmmitsate kohta n et vajuta käega jne). ja sr foorum on yltse mega mõttetu koht kuna seal ple ka midagi asjalikku(möla pigem). ja kui see foorum on ajaviitmisex siiis võix ju nime ä kustutada/(sky + naisteka ) midagi sellesarnast.
Tagasi üles
ex
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 7:19 am    Teema: Vasta viitega

poste ja ka kasutajaid ei tohi kustutada,muidu jääme liiga nõrgaks

enne tööpäeva hea tuju.
no admin kristjan kuidas käitud
Tagasi üles
RealGSM
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 7:23 am    Teema: Vasta viitega

erki kui ei sobi tee oma foorum kus aetakse ainult auto juttu. Mis kisad. Ja keegi ei käse sul muid alafoorumeid lugeda. loe ainul autot puudutavaid asju.
TopFuelFunnyCar
Külaline

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 7:30 am    Teema: Vasta viitega

Krt muidugi ma ütlesin, et kätega saab ka, sest siiani on saanud niimoodi, et keha raskusega surud vedru natuke kokku ja teine keerab mutika pealt maha. Ma ei usu tappes ka, et sul see mingi räige pinge all, sest muidu oleks nii, et kui auto tungiga üles tõstan siis peaks too väike mutrike mis vedru kinni hoiab, plehku panema. Kas proovisid alguses ilma tõmmitsateta? Vedru keeru läbimõõt ei ütle küll seda, et vedru kohe ka jäigem oleks.

Sa võid mulle tõesti vihjata, sest ma ei viitsi tõesti midagi teha. Erki, siin ei ole muud enam midagi teha kui õlut libistada.
Tagasi üles
cartman
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:04 am    Teema: Vasta viitega

ok tule õhtu viiratsi garaazi ja näita kuidas aa käte vahel vedru alt ä võtad ja tagasi alla paned, teen sulle kohe paugust kasti õlle
Tagasi üles
cartman
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:07 am    Teema: Vasta viitega

kle roveri mees ma ple esitex kisand vaid avaldasin oma arvamust ja sinu jutust selgubki et see mäla mitte auto foorum.
Tagasi üles
vamps
CCV Guru

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:32 am    Teema: Vasta viitega

asi lihtsalt selles et kõik ei osta iga päev uusi autosid ja ei installeeri neile iga päev mingeid tuuningjubinaid külge ja ei ehita mootorit ümber. kui keegi midagi auto juures ei ehita siis tal polegi ju autost midagi uut rääkida ju ja nii need teemad unarusse vajuvadki senikauaks kuni midagi auto juures uut on.
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:50 am    Teema: Vasta viitega

ax
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:53 am    Teema: Vasta viitega

Naljamehed: kätevahel vedrusi vahetama!!!
Peavad ikka päris surnud vedrud olema....... jõudu tööle!
TopFuelFunnyCar
Külaline

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:30 pm    Teema: Vasta viitega

Tagasi üles
Hõljuk
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:42 pm    Teema: Vasta viitega

kaspar kirjutas:

püromaan?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
RealGSM
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 12:47 pm    Teema: Vasta viitega

kaspar kirjutas:

Statoili stardipakett? Kellele välja teed?
Alex
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 2:51 pm    Teema: Vasta viitega

ex kirjutas:
poste ja ka kasutajaid ei tohi kustutada,muidu jääme liiga nõrgaks

enne tööpäeva hea tuju.
no admin kristjan kuidas käitud
saa üle ükskord!!!lihtsalt südamlik soovitus...
kristjan
CCV Guru

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 3:41 pm    Teema: Vasta viitega

imo on nii, et meil on viljandi autoklubi ning viljandi autoklubi foorum, mitte viljandi autoehitajate foorum või viljandi autoprobleemide foorum.

siit tulebki see, et räägitakse ka muudest asjadest.

samamoodi räägitakse ka erki noole fännklubis autodest ning audiclubi foorumis jalgpalli MM'ist.

ning pole võrdelises seoses omavahel ka teemad nagu "vaba teema" ning "kõik autodest", see kui me kustutaksime vaba teema ära ei teeks see käik autoteemat aktiivsemaks, pigem tõesti muutuks foorum lihtsalt tühjemaks ja ajapikku vajuks päris ära sest kui palju igalühel päevas uusi autoprobleeme millest foorumis rääkida ikka esineb?

ning kindalsti mängib ka rolli see, et meid siin just palju koos pole, kuid mõnel meist on sellised autod mida igapäev just linnapildis ei näe, tõesti kui palju teab siin rahvas erki taloni mootorist, topfueli vauxhallist, inferno camarost, realgsmi roverist või kasvõi minu taurusest?

ning kuidas kellelegi, võibolla mõnele on see foorum ka ainult ajaviitmiseks, kuid siiski toob see kokku eelkõige viljandi autohuvilised, inimesed kellel on auto, keda huvitavad autod ning ka neid kelle elu on autod. ma pole siiani näinud et siin käiksid oma arvamust avaldamas mingid sky+ deejayd või rattaga töölkäivad vilma pagarid.

katsuge see vaidlemine ja teravate olukordade tekitamine ära lõpetada ükskord, kui mõnele tundub et on liialt palju möla või offtopicut, siis ainus võimalus seda parandada on ise sinna mitte postitada.

see mida te räägite ei ole ka kuidagi minu ega kaspari ega kellegi teise teha, see on ainult teie endi teha ning kui teile tundub et asi läheb liiga käest ära siis nö süüdistada saate te ka tegelikult ainult ennast. kunagi algul kui ma proovisin korda rangemalt hoida ja kustutasin mõningaid postitusi, siis tuli sellest kohe ilge jama et meil on ikkagi klubi ja kõigil peab olema sõnavabadus jne, mis on ka tegelikult õige. ning nüüd kui enam ei kustutata postitusi ja foorum käib nagu klubifoorum käima peaks, siis on jälle probleem et liiga suur kaal on offtopicul.

.....

lihtsalt, rahu.

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
rooste
Satub siia tihti

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 5:10 pm    Teema: Vasta viitega

ei viicind päris läbi lugeda, aga ilmselt olen nõus :D
kaspar
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 5:29 pm    Teema: Vasta viitega

rooste kirjutas:
ei viicind päris läbi lugeda, aga ilmselt olen nõus :D

jax
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:01 pm    Teema: Vasta viitega

Ah mis te tühajst kargate, minge parem loodusesse.
tutt
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:16 pm    Teema: Vasta viitega

jax kirjutas:
Ah mis te tühajst kargate, minge parem loodusesse.

ilmad on ka vapse ilusad / kuumad
Tagasi üles
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 10:31 pm    Teema: Vasta viitega

vabsee nõme on soomes passida. Täiesti offtopic aga raha ei korva seda elu ja melu ja rõõmu mis on eestis.. olen umbes mustmiljon korda sellele järeldusele jõudnud . Kuigi siin on suht norm töökoht ajab ikkagi täieliku masenduse peale mingite sõprade ja naiste joomised rskk... :P'

hetkel sebin palju paremaid palgatingimusi välja ja ametliku palga ka lõpuks - ainuke asi,et krt ikka ei veena mind peale 14 juulit siia tagasi tulema.. lahe igastahes Jube on see noorus küll, mitte ei suuda rahulikult olla...

ja veel üks fakt, raha ilma eluta pole midagi väärt, siin tundub mulle 1 nädal nagu oleks kuu aega soomes olnud :) (ja parim nali on selles,et tegelt raha saab ka vähe suht ) :D

jah, 4-jas õlle, kahju,et viina pole suurt, jooks täis :( Üksi joomine on tore tegevus btw.
offtopic nii,et eriti kommentaare pole oodatud, lihtsalt ...eestis on parem tööd teha,kui sul on norm töökoht!

Viimati muutis seda Maik (Reede. Juul. 07, 2006 11:10 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
jax
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 11:01 pm    Teema: Vasta viitega

Kui siin töötad, siis sellise autoga kahjuks ringi ei sõida, kui sa just pole mahhinaator või pankur
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 11:11 pm    Teema: Vasta viitega

auto oli mul ennem soome tööle minekut, tõsi küll, tuning ja veljed mitte.

Vahetpole..see auto saab varsti müüdud.... Ja selle rahaga juba on võimalik midagi teha.

Ja see on ka tõsi,et palgad on kurat ikka eestis jamad.. kuu aega rügad mingi näruse paari kilo nimel ? Ma ei tea...

soovitaks kõgil ära kolida eestist, kui naist ja eluaset veel pole :P
Mehka
Satub siia tihti

PostitusPostitatud: Reede. Juul. 07, 2006 11:26 pm    Teema: Vasta viitega

Inferno kirjutas:
vabsee nõme on soomes passida. Täiesti offtopic aga raha ei korva seda elu ja melu ja rõõmu mis on eestis.. olen umbes mustmiljon korda sellele järeldusele jõudnud . Kuigi siin on suht norm töökoht ajab ikkagi täieliku masenduse peale mingite sõprade ja naiste joomised rskk... :P'

hetkel sebin palju paremaid palgatingimusi välja ja ametliku palga ka lõpuks - ainuke asi,et krt ikka ei veena mind peale 14 juulit siia tagasi tulema.. lahe igastahes Jube on see noorus küll, mitte ei suuda rahulikult olla...

ja veel üks fakt, raha ilma eluta pole midagi väärt, siin tundub mulle 1 nädal nagu oleks kuu aega soomes olnud :) (ja parim nali on selles,et tegelt raha saab ka vähe suht ) :D

jah, 4-jas õlle, kahju,et viina pole suurt, jooks täis :( Üksi joomine on tore tegevus btw.
offtopic nii,et eriti kommentaare pole oodatud, lihtsalt ...eestis on parem tööd teha,kui sul on norm töökoht!

Norras on ka suht n6me... sa eestile l2hemal v2hemalt
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vamps
CCV Guru

PostitusPostitatud: Laup. Juul. 08, 2006 8:55 am    Teema: Vasta viitega

kõik töötavad välismaal et miljokateks hakata vist
CCV Guru

PostitusPostitatud: Laup. Juul. 08, 2006 8:51 pm    Teema: Vasta viitega

miljokaks küll ei saa, normaalselt saab elada (eestis ju ei saa eriti) . Oleneb kõik mida teha ja millele raha suunata jne.

Mul on praktiliselt kõik sõbrad käinud välismaal töötamas, ega see midagi ei muuda, juua saab rohkem ainult ja suuremate rahade eest :P Ise olen suunanud raha autosse ja eluasemesse ja tulemused on silmaga märgatavad :) (jah, liivi poodi olen ka nats suunandu eksole:D)

samas jõuad siin sada miljonit x korda järeldusele,et eestis on ikka parem elada :P
Isiklikult endale aitab, hakkan eestis miljokaks parem.
vamps
CCV Guru

PostitusPostitatud: Laup. Juul. 08, 2006 9:50 pm    Teema: Vasta viitega

seda ta on:) olen ise ka sellele järeldusele jõudnud:D
Satub siia tihti

PostitusPostitatud: Püh. Juul. 09, 2006 8:56 pm    Teema: Vasta viitega

Raha tuleb teenida, mitte tööl käia!!!
jax
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Püh. Juul. 09, 2006 9:51 pm    Teema: Vasta viitega

Kessu kirjutas:

Ja sa teenid raha???? Ma parem ei küsi, millega või kuidas sa TEENID.
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Püh. Juul. 09, 2006 9:59 pm    Teema: Vasta viitega

ega õige ta on, lollid käivad ainult tööl teadupärast .
Cozmonaut
Aktiivne külaline

PostitusPostitatud: Esm. Juul. 10, 2006 2:23 pm    Teema: Vasta viitega

küsiks huvi pärast kas mingi zaz masinahuviliste foorumit pole olemas , kunagi oli mdiagi
Kessu
Satub siia tihti

PostitusPostitatud: Esm. Juul. 10, 2006 9:50 pm    Teema: Vasta viitega

jax kirjutas:
Kessu kirjutas:

Esiteks ei käinud jutt minust....selle lause sisu on ilmselt sinu jaoks pisut keeruline, kui sa ei suuda oma mõtteid vöökohast ülespoole tõsta.....tead, siin maailmas on lisaks sexile veel mitu võimalust raha teenida ilma tööl käimata. Mina käin ka tööl nagu paljud siinsed inimesed....lisaks on jäänud veel pool aastat kõrgkooli lõpuni.....olen investeerinud haridusse ja usun sellese. Ja kui inimesel on piisavalt nutti ja võimalusi oma geniaalseid ideid realiseerida, siis on võimalik ka raha teenida.Paljud aga jäävadki oma kitsa maailmavaatega orjatööd tegema....
rooste
Satub siia tihti

PostitusPostitatud: Esm. Juul. 10, 2006 10:26 pm    Teema: Vasta viitega

word
kaspar
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Esm. Juul. 10, 2006 10:34 pm    Teema: Vasta viitega

rooste kirjutas:
word

Paneme teema lukku?
vamps
CCV Guru

PostitusPostitatud: Esm. Juul. 10, 2006 11:51 pm    Teema: Vasta viitega

Kessu kirjutas:
Esiteks ei käinud jutt minust....selle lause sisu on ilmselt sinu jaoks pisut keeruline, kui sa ei suuda oma mõtteid vöökohast ülespoole tõsta.....tead, siin maailmas on lisaks sexile veel mitu võimalust raha teenida ilma tööl käimata. Mina käin ka tööl nagu paljud siinsed inimesed....lisaks on jäänud veel pool aastat kõrgkooli lõpuni.....olen investeerinud haridusse ja usun sellese. Ja kui inimesel on piisavalt nutti ja võimalusi oma geniaalseid ideid realiseerida, siis on võimalik ka raha teenida.Paljud aga jäävadki oma kitsa maailmavaatega orjatööd tegema....

Vat see on õige jutt. Üritan ise sama teha
Aga noh mul veel kooli lõpuni veel 2 aastat, kuid vist tuleb väike akadeemiline vahele
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Teis. Juul. 11, 2006 12:09 am    Teema: Vasta viitega

Kessu kirjutas:
jax kirjutas:
Kessu kirjutas:

Kas ma kirjutasin kuskil vöökohast altpoolt millegiga teenimisest? Miks sa igalpool tonti näed? Ega see orjamine minu kohta käinud ega onju ei käinud, ütle, et ei käinud
Palun vabandust, kui ma midagi valesti ütlesin ei tahtnud kedagi solvata PIONEERI AUSÕNA
Ütlen veelkorra, naised on meestest ikka palju targemad
ax
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Teis. Juul. 11, 2006 9:34 am    Teema: Vasta viitega

Tegelikult õpid kogu elu, sured aga ikka LOLLINA!
vamps
CCV Guru

PostitusPostitatud: Teis. Juul. 11, 2006 9:48 am    Teema: Vasta viitega

ainukese vahega et mõni sureb natuke targemana kui teine
Satub siia tihti

PostitusPostitatud: Kolm. Juul. 12, 2006 8:35 am    Teema: Vasta viitega

vamps kirjutas:
just!
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Kolm. Juul. 12, 2006 8:46 am    Teema: Vasta viitega

Kessu kirjutas:
vamps kirjutas:
just!

Lihtsalt jutu jätkuks, ma tean ainult paari inimest kellel on haridusest kasu on, loomulikult on nad naised... Peaaegu keegi ei tööta selle ala peal mis nad koolis on õppinud, kaugelt ka mitte. IT vennad on soomes-norras ehitajad jne :p Need kes on ülikooli läbinud saavad mingit 8k palka ... on siis see elu mõnus küll ju :) mul tüdruk näiteks magister + kinnisvaras töö, temal ma näen,et on perpektiivi hakata saama viljandis lähiaastatel 15-25k palka kuus,aga ta on ka suht ainuke. Samas on reaalne,et ma olen vales seltskonnas.... :) Eks neid tuupureid ja edukaid inimesi kes teenivad head raha ilma käsi määrimata on ka,aga ise väga ei tea selliseid. Ise ma kooli, kui mõttetut haridusasutust eriti ei seedi - või siis ma olen nii loll,et ma lihtsalt ei saa aru sellest :) Või on asi valedes õpetajates-koolides olnud... Seda ka päris väita ei saa,et ilma koolita oleks kõik sellised alaarenenud kes kirjutadagi ei oska eriti (kuigi ma tunnen selliseid ka btw! ), inimese silmaring ja ja huvi teeb tast selle kes ta on.... mitte kool.

ja täna saan lõpuks eestisse, kopp on soomest nii suur ees,et võiks või auto põlema panna :P kell 2-3 siis viljandisse,jeje.
jax
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Kolm. Juul. 12, 2006 10:36 am    Teema: Vasta viitega

Kessu, kas võtad mu vabandused vastu, või pean lilledega tulema
vamps
CCV Guru

PostitusPostitatud: Kolm. Juul. 12, 2006 10:39 am    Teema: Vasta viitega

Üldjuhul tulevad kõrgharidusega inimesed suurematesse linna ka, näiteks Tallinna, kus on võimalused suuremad midagi ära teha. Viljandis ma ei näegi kõrgharidusega inimesel suurt enda realiseerimis võimalust, seal enamus niikuinii lihtöölised. Ja valdkonnad, kus midagi võiks teha, on samuti juba maksimumi peal tegutsemas.

Inferno kirjutas:

inimese silmaring ja ja huvi teeb tast selle kes ta on.... mitte kool.

Aga kust kohast tuleb sul silmaring, kui sa koolis ei käi, teed mingit rutiinset ehitustööd kuskil, huvitud enam-jaolt autodest ja naistest?
Minu arvates annab kool just aluse enda silmaringi laiendamiseks, sest kui lõpetad varases nooruses mingisuguse õppeasutuse ja asudes põhimõtteliselt kohe tööle, mis ei pruugi olla just kõige perspektiivikam, siis ei tulegi kuskilt seda silmaringi eriti.

Aga see rohkem nagu minu arvamus. Teie arvamused võivad sellest erineda, niiet ärge mulle haiget tehke
Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Vaba teema Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 270, 271, 272  Järgmine
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 272

Hüppa:  
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Te ei saa vastata siinsetele teemadele
Te ei saa muuta oma postitusi
Te ei saa kustutada oma postitusi
Te ei saa hääletada küsitlustes

Vajutage siia, et minna tagasi klubi esilehele

Car Club Viljandi © 2025