|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 7:05 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 3:18 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 3:57 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 6:50 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 7:26 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 8:40 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 8:44 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 9:51 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Esm. Märts 27, 2006 11:03 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 28, 2006 12:19 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 28, 2006 7:22 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 29, 2006 4:28 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Märts 29, 2006 9:37 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos _________________ puudub
Viimati muutis seda -vtec- (Kolm. Märts 29, 2006 9:49 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 10:47 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Laup. Apr. 01, 2006 11:24 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Apr. 01, 2006 11:51 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Apr. 01, 2006 6:37 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Apr. 02, 2006 1:07 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Apr. 03, 2006 7:16 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada saama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo: kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesematta pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga, võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teen ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Teis. Apr. 04, 2006 5:17 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Apr. 05, 2006 9:08 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 05, 2006 9:42 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 05, 2006 9:53 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 05, 2006 10:36 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Apr. 06, 2006 1:26 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Apr. 06, 2006 6:18 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet. Esimesed kolm olid |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 06, 2006 6:53 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 06, 2006 10:11 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Apr. 07, 2006 10:40 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan.EMT ostis rate |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Apr. 08, 2006 11:07 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan.EMT ostis rate ära ning wolf _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Apr. 08, 2006 2:58 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isiklikku top kümmet. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan.EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Apr. 08, 2006 3:00 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Apr. 08, 2006 3:11 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat |
|
Tagasi üles |
|
 |
Eix Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Apr. 09, 2006 3:32 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 16, 2006 11:30 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 8:31 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 8:34 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Apr. 19, 2006 11:17 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 19, 2006 11:24 am Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Mai 16, 2006 9:15 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Teis. Mai 16, 2006 9:27 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
segusilm Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Mai 17, 2006 6:18 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu _________________ Skoda Octavia diisel |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Mai 17, 2006 8:34 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
alar Aktiivne külaline

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 45 Asukoht: viljandi, männimäe
|
Postitatud: Kolm. Mai 17, 2006 9:44 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab ja tahab varsti |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kolk Aktiivne külaline

Liitunud: 29 Juul. 2006 Postitusi: 91 Asukoht: Viljandi, Männimäe
|
Postitatud: Esm. Juul. 31, 2006 4:25 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab ja tahab varsti korralikku viinakompressi saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 31, 2006 7:14 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab ja tahab varsti korralikku viinakompressi saada. Jõudsin just töölt |
|
Tagasi üles |
|
 |
Torch Aktiivne külaline
Liitunud: 16 Mai 2006 Postitusi: 48 Asukoht: Peetrimõisa/Uueveski.
|
Postitatud: Esm. Juul. 31, 2006 10:24 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab ja tahab varsti korralikku viinakompressi saada. Jõudsin just töölt aga midagi on valesti |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 31, 2006 10:27 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab ja tahab varsti korralikku viinakompressi saada. Jõudsin just töölt aga midagi on valesti, sest kotid sügelevad _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kolk Aktiivne külaline

Liitunud: 29 Juul. 2006 Postitusi: 91 Asukoht: Viljandi, Männimäe
|
Postitatud: Püh. Aug. 06, 2006 9:46 pm Teema: |
|
|
Sügan kotte mõnuga, nii vasakut kui paremat, siis aga näen oma akna all seismas tuunitud Trabanti, selle roolis narkomenti, nüüd tuleb ruttu kotid rahule jätta ja õlleklaasid täita, sest naabri Malle on ukse taga, kaasas liitrine Lauaviin. Pohhui see tegelikult, sügan kotte edasi...valus hakkab juba. Äkki läbi ukse sõitis narko ment, kuid ta eksis seekord aadressiga õnneks, uks on nüüd täiesti katki, pohh see uks, sest on ju jõuluvana korstnas kinni. Kas on jõulud? Bljaat need seened ongi need, mis, kes, kus, kellega...okei, puruks olen. Kainet juhti oleks Mardile vaja. Streetrace'le peaks ka paraolümpial koha leidma, et orbikutel olex ka võimalus end Stallone moodi tunda. Raisk, mul läks kaduma üks ratas, oh sa mätas!!! Ja nyyd sügan suurest masendusest kõrvaauku, mis täis vaiku , millest eile tegin mitu kõva pauku. Muidu eile vaatasin mtv-st jackassi, päris põnev oli jälgida kuidas üks tüüp püksid täis sittus aga see on poisike selle kõrval, kui Cartman oma nelikveolise kolmikveoliseks tegi ning noID seda proovides julma kajakat pani. Stallone pani narkomenti ühes filmis ju, või olen äkki millestki valesti aru saanud, arvatavasti pani ta tavalist jorssi, õnneks oli ligidal Anatoli-Ivan Varbavahe, kes tahtis saada sama heaks rallimeheks, kui seda oli vana hallipäine Raide. Tegelikult tahtsin rääkida täna sellise loo, kuidas mulk kord hullu pani, nimelt oli ta nimeks Juku ja ta ema kurtis suure hapu oblikaga tekkinud probleeme üle, jälle Juku ennast täis sittunud, iga tund juhtub see."Miz ziin haizeb?" - Juku pesematta perse. Oiii, kole unenägu oli see, sest ilus ei olnud Juku pesemata pee. Väljas paistab päike, aga metanoolisõber Fedja võttis seekord nitrometaani, aga samal ajal toimus vastemõisas streetrace, kus juhtus üks silindrinahk oma sääreväristajaga niisama pead kratsima. Homme ma aga võtan 5 kopkase ja teen sellest lennuki endale, siis lendan Stallone moodi ära kaugele poodi ja ostan sealt kilo viinereid, et peale nende ära pläraläraleenule liiga tee. Teel ikka külla vastas Anatoli ja läks kotte sügades lõuna poole Maali juurde. Maali on narkomendi fallose otsast tüki ära hammustanud. See tõota midagi head Maalile, kui just narkomendile uus fallos ei kasva. Aga telk võib niisama ka püsti seista ei pea ju kõrvade peal hüppama ja mehi passima. Muidu viimati kui mehi vaatasin hakkasin mõtlema, et mida vittu - Alan häkkis reiti! Ja tegi meestest isikliku top kümne. Esimesed kolm olid: Oksmaa, Farmi Gabriel ja NoID ehk Jaan. EMT ostis rate ära ning wolf bänniti sealt, sest no jutu poolest paistis tegu olevat väga majja poisiga. Bljaat jõudsin just litsimajast tagasi. Nüüd tuju hea ja ma arvan, et lähen mõnust lõhki. Raisk lõin varba ära aga hakkan vist puulehti korjama muidu varvas ikka valutab ja tahab varsti korralikku viinakompressi saada. Jõudsin just töölt aga midagi on valesti, sest kotid sügelevad. Sellest hoolimata hakkan |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|