Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 9:38 pm Teema: |
|
|
tzico kirjutas: | jumal jumal mix te piinate neid vaeseid autosid, autoga tuleb ikka rahulikult sõita  |
ega siis kogu aeg nii ei sõideta ju...sellepärast ju tehtigi selliseid masinad et kui vaja vajutada....siis ikka on tunda powerit  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 9:39 pm Teema: |
|
|
no jh aga kiirust pole ikka ilus ületada |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 9:43 pm Teema: |
|
|
a kes ytles et me kiirust yletame?mnt on ju mõne kohapeal lubatud kiirus kuni 110km/h
ja kui sa vahel mnt möödasõitu teed siis yletad ju tahes tahtmata kiirust  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 9:45 pm Teema: |
|
|
no jh mis teil viga teil ju kiired autod, aga mina oma kaheuxelisega ei julge hakata möödasõitu proovimagi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 9:51 pm Teema: |
|
|
pole sul möödasõiduga raudselt mingit probl.....lihtsalt gaasipedaal on paremal ...võin su autoga teinekord näidata kui tahad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 9:52 pm Teema: |
|
|
oii kas tõesti. see olex äärmiselt hariv! näha kuidas vana bemarivend seda teeb |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 10:05 pm Teema: |
|
|
kust tead et mul varem bemar oli? |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Aug. 03, 2006 10:10 pm Teema: |
|
|
raimo? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Aug. 04, 2006 6:49 pm Teema: |
|
|
to silvern: millal sulle sobiks sõita?...mulle sobiks põhim. iga päev alates 19.00-.... Vali aeg ja koht... kasvõi täna  |
|
Tagasi üles |
|
 |
silvern Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Aug. 05, 2006 9:46 am Teema: tere |
|
|
mulle nüd pragu just ei sobi ma anna märku kui saan.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Laup. Aug. 05, 2006 11:35 am Teema: |
|
|
Nii nüüd räägi ausalt, kui kallis on seda autot üleval pidada? _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 05, 2006 6:41 pm Teema: |
|
|
???minu käest kysid???...ytleme ni et nii ja naa..oleneb mis seisus auto ostetud. Aga pikemalt ja põhjalikumalt võib rääkida sellest ka msn -> mustoz@hotmail.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Laup. Aug. 05, 2006 10:55 pm Teema: |
|
|
jax kirjutas: | Nii nüüd räägi ausalt, kui kallis on seda autot üleval pidada? |
Ma liigun suht tihti tema maja juurest mööda... Autol pidevalt kapott üleval ja kuulatakse mussi.... a noh... kuu algus - peaks palgapäev tulema No offence |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 05, 2006 11:44 pm Teema: |
|
|
[quote="Mehka"] jax kirjutas: | Nii nüüd räägi ausalt, kui kallis on seda autot üleval pidada? |
Ma liigun suht tihti tema maja juurest mööda... Autol pidevalt kapott üleval ja kuulatakse mussi.... a noh... kuu algus - peaks palgapäev
tulema No offence[/quotex
musa vaja ka timmimist...
tegelt asi nii et kapot on harva yleval...viimati vahetasin solenoid klappi...aga yhe esimese veljega oli vahepeal probleeme(velg lasi õhku läbi)ja auto seisis u nädal..polnud aega sellega tegeleda(töö)..nyyd aga kõik ok... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Püh. Aug. 06, 2006 2:40 am Teema: |
|
|
[quote="vip001"] Mehka kirjutas: | jax kirjutas: | Nii nüüd räägi ausalt, kui kallis on seda autot üleval pidada? |
Ma liigun suht tihti tema maja juurest mööda... Autol pidevalt kapott üleval ja kuulatakse mussi.... a noh... kuu algus - peaks palgapäev
tulema No offence[/quotex
musa vaja ka timmimist...
tegelt asi nii et kapot on harva yleval...viimati vahetasin solenoid klappi...aga yhe esimese veljega oli vahepeal probleeme(velg lasi õhku läbi)ja auto seisis u nädal..polnud aega sellega tegeleda(töö)..nyyd aga kõik ok... |
hea, et asi siis palgapäeva taga ei seisa  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 06, 2006 12:38 pm Teema: |
|
|
bla bla blaa ...velje sõitsin kõveraks ja töölt ei saa ju kohe trt minna sirgeks ajama...ja et õhk pidama saada pidin erinevaid silikoone kasutama ja igat mood katsetama(3-nda korraga sain velje pidama siiamaani-ptui-ptui-ptui. Keevitada poleks saanud...oleks velje väljast ära rikkunud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Aug. 08, 2006 12:06 am Teema: Re: tere |
|
|
silvern kirjutas: | mulle nüd pragu just ei sobi ma anna märku kui saan.. |
ok..ootan .....kuna siis?
...varsti sul auto myydyd ja ei saagi sõitu proovida  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Aug. 08, 2006 4:46 pm Teema: |
|
|
myyd autot? mix? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Aug. 08, 2006 8:02 pm Teema: |
|
|
ups |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Aug. 09, 2006 11:15 am Teema: |
|
|
hehe mulle küll see brabus tuttav, ega ta terve alati pole olnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
silvern Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Aug. 09, 2006 1:33 pm Teema: tere |
|
|
ma proovin siis mingit aega tekitada lähi päevad ja kui enne ei jõua siis äkki ma tulen sinna vilj kiirenuds võistlusele aga jah seal suht mõtetu 200m, sul 4x4 pühib kohe minema:)
algul tuues oli jah see auto katki, a tehti korda vääga ilusti. tehti korda seal kus kõik vilj korralikud autod tehtud nii ozi rs4 jne |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Aug. 09, 2006 11:03 pm Teema: Re: tere |
|
|
silvern kirjutas: | ma proovin siis mingit aega tekitada lähi päevad ja kui enne ei jõua siis äkki ma tulen sinna vilj kiirenuds võistlusele aga jah seal suht mõtetu 200m, sul 4x4 pühib kohe minema:)
algul tuues oli jah see auto katki, a tehti korda vääga ilusti. tehti korda seal kus kõik vilj korralikud autod tehtud nii ozi rs4 jne |
sa ei saanud aru siis v...minu kodus neid tehaksegi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 10, 2006 6:57 pm Teema: Re: tere |
|
|
silvern kirjutas: | ma proovin siis mingit aega tekitada lähi päevad ja kui enne ei jõua siis äkki ma tulen sinna vilj kiirenuds võistlusele aga jah seal suht mõtetu 200m, sul 4x4 pühib kohe minema:)
kui võistlema lähed sis peaksime vist isegi samas klassis sõitma |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 8:29 am Teema: |
|
|
Tänase seisuga on asi nii, et igasugune võistlemine jääb ära...mõnel lihtsalt ei vea saatusega....see on juba teine kord kui mulle sisse sõidetakse...yhesõnaga asi oli nii:
Laup. hommikul(12.08.06) läksin hommikul kalale. Kell 04.05 hakkasingi naisega kodust liikuma sults poole...naine roolis auto kraavis...kuid mitte tema süül. Sõitsime Karski-Nuia poole ja ristmikul(enne Orika silda) sõitis Männimäe poolt suurel kiirusel(70km/h)liikuv Vectra meile kyljepealt sisse.Vaatasin et auto tuleb suurel kiirusel et saab vist veel viimasel sekundil pidama...aga ei, tuli kogu massiga selga...meil oli kiirus u 90km/h...politsei rääkis veel et Opelil polnud isegi yhtegi pidurdus jälgi. Kokkupõrke tagajärel tegime 3 tiiru asfaldil-teepeenral ja rullusime yle katuse kraavi. Audi sai v. palju kannatada(pildil näha)...Opeli juht oli kaine...aga arvas et parema käe reegel ega näinud anna teed märki.Kuigi kui isegi parema käe reegel oleks seal siis oleks ta pidanud mulle teed andma...aga vabandas et sõidab siin esimest korda...jne. Tema autol esiosa poole kapotini sassis. Käis kõva pauk...järgmisel hetkel yritasin turvavööd lahti kakkuda...a krt nagu filmis ei õnnestu see kunagi...siis sain enda ja naise rihma kuidagi lõpuks lahti ja sikutasin ta autost välja eemale. Ja nagu alati kui kiirabit vaja ei ole ega tule teda kunagi...lõpuks tuli ja viidi naine haiglasse...pärast selgus et õnneks midagi hullu ei juhtunud...vaagna luu põrutus...mul oli täiesti ok(paar kriimu).
Kõige naljakam on see et sellisel kellaajal on ju tavaliselt liiklus 0 lähedane..aga näe..ikka leidub lambaid kes oskavad kohe ilusa hommiku ära rikkuda. Asi läheb kindlustusse...kahju tekitajal oli If kindlustus...seega loodan et sealt rahadega ei koonerdata.
No pole hullu...peasi et ise terve ja elus...auto arvatavasti maha kandmisele....aga elu läheb edasi...peab vist uut ESSI otsima hakkama
enivei...nyyd võib selle teema "Endiste kasutajate autode" alla libistada...
Mõned pildid ka siis:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 8:47 am Teema: |
|
|
Kõige tähtsam, et sina ja su naine terved olete, aga kahju, üks VÄGA kena auto jälle prügimäele. Audi on tugeva kerega auto, see Teid pääsits arvatavasti+korralikult kinni turvavööd. _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 10:59 am Teema: |
|
|
Jamasti jah, aga muidugi paukude korral on täitsaim, et inimkadusid ei oleks. Muide, mul paps käis järel sul treilaga, hommikul rääkis, et mingi maha kandmisele s audi tõi ära, käis kohe mõte peast läbi, et ehk sina ja näe ongi. Aga noh, loodame, et kindlustusega sujub asi libedalt ja näeme peagi veel kiiremat, ilusamat ja paremat essi siin.
Muide, sa just tegid omal mootorile ju hoolduse ja piltidelt tundub, et mootor kannatada pole saanud... _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 2:19 pm Teema: |
|
|
Hea et terveks jäite.autost ka muidugi kahju aga eks see kahju on korvatav... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 4:22 pm Teema: |
|
|
mootor jah täiesti korras...treila pealt maha sai läks naksti kohe käima...kõig surved ja vedeliku tasemed nomis...aind et jh...banaan on.
ex midagi paremat..kiiremat peaks jah vaatama...kuid siiski ikka Audi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 5:06 pm Teema: |
|
|
raud on raud, meeldiv et tugev raud oli, peaasi, et ise terved
Neid jobusid kes nii sõidavad on palju, nad lihtsalt ei sõida koos ühes kohas.
If muidu minu ja isa kogemuste järgi üks parimaid, aga eks nad ikka oma kasuks püüavad asja ajada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 7:43 pm Teema: |
|
|
ega need kindlustus firmad jah sellised et tahavad ikka vähem anda ja rohkem saada |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 8:34 pm Teema: |
|
|
Mul sõitis samasugune oinas neljapäeva õhtul Männimäe Stati juures sisse.Ilmselt ka remondiks ei lähe ja hakkavad raha pakkuma.Mul aint see sitem ,et süüdlasel ERGO.
Eelmise paugu kogemusest võin öelda ,et käi kindlustusele ikka kõvasti ise pinda.
Ja ära sa jumala eest kohe selle hinnaga nõus ole ,mis nad pakuvad ja vaidle kõvasti.Tee neile selgeks selline lihtne asi ,et nad ei saa vaadata lihtsalt Saksat toodud autode hindu ,mille järgi sulle maksta.Sinna ju lisanduvad ju arvelevõtmised ja hooldused ,asjad kohe ,mis paneb auto hinnle 10-15 kilo juurde.Või siis las toovad samasuguse vastu ,kus kõik hooldused asjad tehtud nagu sul.
Eelmine kord läks mul Ingesega sedasi õnneks ja maksti lõpuks vist Ca 10kilo rohkem ,kui turuhind.Eks ma nüüd üritan ERGOga sama.Kivi kotti sulle igatahes.Ma ka vaikselt ootan oma auto saatust.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 12, 2006 10:19 pm Teema: |
|
|
kle kuulsin jah silleris yhe tyybi käest mis sul juhtus...ja paar mingi paar päeva enne muni laksu vist jh...no tuli samamoodi täiesti lambist otse kymppi?mis tal enda katseks öelda oli?...oli ta kaine?...käisin vaatamas su autot...vaja ikka tegemist...
just just..paljud rõhutavad et ei tasu esimese nendepoolse hinnapakkumisega kohe nõus olla...peab vaidlema hakkama...ei tea mis sellest välja tuleb...pole nagu suurem vaidleja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 12:14 am Teema: |
|
|
Kuule kulgesin rahuilkult Männa Stati juures suunaga linnast välja ja äkki üks vastutulev ¹koda avastas ,et teeb mul nina eest vasakpööret Kuga mööbli parklasse.See oli nii haige avarii ,et ma ei oskand isegi tüübi peale vihane olla.
Aga selle vaidluse koha pealt.Ma juba jõudsin ERGOs seletust kirjutades selle kahjukäsitleja viisakalt per..e saata.
Kuna aimasin ,et ilmselt läheb välja maksmiseks ,siis küsisin ,et palju võiks reaalne olla.See vana hakkas seal mingist 15-20 tuhhist sokkima... ,et ikkagi Opel ja 92 aasta ja...
Ühesõnaga mõtle kõik välja mis sul seal autol tehtud on ja liida turuhinnale see otsa ja nõua sellist summat või samaväärset autot ,mis läbinud samasuguse hoole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 11:17 am Teema: |
|
|
peab jah enda juttu peale raiuma... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 12:52 pm Teema: |
|
|
jube vahel tekib küsimus kuidas mõni saab selliste sõiduoskustega load kätte.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ax Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 2:05 pm Teema: |
|
|
Hea et kõik elusad, sõiduki saab ikka asendada! _________________ Osta Audi ja remontimist naudi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 6:09 pm Teema: |
|
|
hm, käid korra nädalavahetusel viljandist ära ja tagasi tulles sellised uudised siis :(
Mnjah, autost kahju jah, eriti peale neid hooldusi.. kena sisu kah. Annab otsida samaväärset asemele kiiresti :( Hoolduse kohapealt on sul vähemalt pildid tsekid vast ette näidata ,see on hea. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 6:21 pm Teema: |
|
|
kui kindlustusega kuidagi võimalik, et auto jäeb sulle siis saada mulle personaal sõnumina kogu kupatuse hind kui see müügiks saab olla...vb isegi elustaks selle auto. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 9:05 pm Teema: |
|
|
sügav kaastunne, ilus-mugav-kiire auto oli  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 13, 2006 9:36 pm Teema: |
|
|
Skorus kirjutas: | kui kindlustusega kuidagi võimalik, et auto jäeb sulle siis saada mulle personaal sõnumina kogu kupatuse hind kui see müügiks saab olla...vb isegi elustaks selle auto. |
mine vaata auto yle(silleri taga)...seda enam ei taasta...kui just 2x auto hinda alla ei pane |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Aug. 14, 2006 1:37 am Teema: |
|
|
täiesti haiged. selliste jaoks peab olema pagassis kurikas, et kui sõidab sisse siis nahad kinni (mõistus pähe, mudu ei tule ju) ja siis menti.
väga nõme värk. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 14, 2006 7:11 am Teema: |
|
|
kui sa lööd nahad kinni ja siis annad menti , ple sul ikka mõistust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 14, 2006 9:34 am Teema: |
|
|
Taastatakse ka palju hullemas korras autosid,pealegi töö on ju tasuta talle. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 14, 2006 9:48 am Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | Taastatakse ka palju hullemas korras autosid,pealegi töö on ju tasuta talle. |
seda audit enam ei taasta ...kogu tehnika ja veermik tuleb üle visata A6 Quattro kerele..sis saaks asja...aga mul pole aega sellste projektidega tegeleda....suht kiirelt vaja uut liikurit...talv varsti ukse taga |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 14, 2006 7:55 pm Teema: |
|
|
ega taasta jh kõik kohad ikka paigast ä ja kortsus , vääga mõttetu taastada(rahaliselt) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 01, 2006 7:51 pm Teema: |
|
|
nagu öeldakse...iga auto läheb varem või hiljem romulasse....
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|