Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Reemet Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 261 Asukoht: Tallinn/Viljandi
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 1:02 pm Teema: Klubiga loomade varjupaika? |
|
|
Mida klubilised arvaksid ideest järgmisest: minna viljandi loomade varjupaika ja võtta igaüks kaasa midagi kassidele-koertele meelepärast (toitu, tekke, mänguasju). Pmst on võimalus loomadega ka lähedalt suhelda, nendega jalutada, mängida jne. Ma usun, et kui igaüks võtaks kasvõi 20 kroonise konservtoidu, saaks me nende loomade niigi musta meelt veidi heledamaks teha. Ja kui üritus laabuks(nö soojendusüritus ), siis võiks võtta ette käigu lastekodusse...ka seal oleks abi oodatud. Seega, ootan vastukaja...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 1:06 pm Teema: |
|
|
väga hea mõte, ennem võiks aga klubi MTÜ'ks ära teha ning siis see oleks samas korraga ka suurepärane reklaam meile, usun küll et seda kajastaks ka sakala. _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 1:16 pm Teema: |
|
|
kristjan kirjutas: | väga hea mõte, ennem võiks aga klubi MTÜ'ks ära teha ning siis see oleks samas korraga ka suurepärane reklaam meile, usun küll et seda kajastaks ka sakala. |
just just. Idee on hea ja olen ise ka pundis Vaatan kui mõni loom meeldima hakkab siis võtab ehk endalegi, maal võiks mul täitsa midagi olla.
Lastekodudesse võiks mänguasju viia nt. Mul neid vanadest aegadest kastis vedeleb. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
jax Vana tuttav

Liitunud: 7 Märts 2006 Postitusi: 482 Asukoht: Viljandi; Uueka kant
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 1:37 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | kristjan kirjutas: | väga hea mõte, ennem võiks aga klubi MTÜ'ks ära teha ning siis see oleks samas korraga ka suurepärane reklaam meile, usun küll et seda kajastaks ka sakala. |
just just. Idee on hea ja olen ise ka pundis Vaatan kui mõni loom meeldima hakkab siis võtab ehk endalegi, maal võiks mul täitsa midagi olla.
Lastekodudesse võiks mänguasju viia nt. Mul neid vanadest aegadest kastis vedeleb. |
Tänapäeva lastekodu lapsed elavad väga hästi, sinu vanu mänguasju nad kindlasti ei taha. _________________ 56623268 |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 1:53 pm Teema: |
|
|
Mina juba algust teind sellise asjaga.Sai omale üks väga ilus kass võetud varjupaigast.Mingi 4 kuuga ta nüüd tublisti kaalus juurde võtnud.Algselt arast loomakesest on selline krahv saand ,et kuku pikali.
Vähemalt tegin ühe loomakese elu kergemaks.
Kellel ikka vähegi võimalust ja tahtmist võiks omale looma võtta küll varjupaigast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 1:55 pm Teema: |
|
|
jax kirjutas: | RealGSM kirjutas: | kristjan kirjutas: | väga hea mõte, ennem võiks aga klubi MTÜ'ks ära teha ning siis see oleks samas korraga ka suurepärane reklaam meile, usun küll et seda kajastaks ka sakala. |
Lastekodudesse võiks mänguasju viia nt. Mul neid vanadest aegadest kastis vedeleb. |
Tänapäeva lastekodu lapsed elavad väga hästi, sinu vanu mänguasju nad kindlasti ei taha. |
Jah pigem investeerida koolitarvetesse, sokkidesse, deodorantidesse ja muusse sügisesse sobivasse. Kaldun arvama, et neid lapsi, kes mänguasjadega mängivad, pole lastekodus just palju. Pigem tegu teismelistega rohkem, kes vajaksid tähelepanu ja tunnustust. Ja ma usun, et 10 või 20 autot maja ees, milles istuda saaks ja vb isegi väikse tiiru sõita, tekitaks kõigis lastes elevust.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 2:46 pm Teema: |
|
|
Nojah kirjutasin mis pähe kargas, ei mõelnud et seal teismelised ka
Igatahes see on tuleviku muusika, eks arutab vaatab mida sinna viib. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 3:50 pm Teema: |
|
|
minagi toetan seda üritust aga arvan samuti et enne võiks klubi MTÜks ära teha. _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 4:11 pm Teema: |
|
|
mina oleks ka käpp :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 4:26 pm Teema: |
|
|
Varjupaika võiks täitsa minna ju. Ma toetaks isegi kahe konserviga, valin oma koera maitse järgi . _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 7:08 pm Teema: |
|
|
mina ka! mina ka! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaimoy Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 7:31 pm Teema: abi |
|
|
oleks ka nõus toetama seda üritust |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Sept. 11, 2006 9:20 pm Teema: |
|
|
eks ikka oleme kohal ... kuidas muidu
(MTÜ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
wheezer Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Sept. 12, 2006 5:13 pm Teema: |
|
|
olen kindlasti käpp, sest mõte on väga hea... kuigi tavaliselt koerad üritavad mind enamuselt nahka pista...
aga jah, klubi peaks muutma MTÜ'ks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 9:02 am Teema: |
|
|
võtan ka üritusest osa kui asi toimub |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 9:20 am Teema: |
|
|
ma võtaks sammuti osa... _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 10:00 am Teema: |
|
|
no aga korjaks 300 krooni kokku ja teeks ära selle MTÜ siis...mis me ikka heietame siin...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 10:10 am Teema: |
|
|
realgsmil olevat sellel alal kogemusi....las seletab vähe vms... _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 12:56 pm Teema: |
|
|
300 on ainult riigilõiv, lisanduva notaritasud ja alles siis viiakse paberid kohturegistriosakonda. Seal vaadatakse taotlus ja läbi ja kinntiatakse meid mtüks _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 3:50 pm Teema: |
|
|
Täitsa käsi varjupaiga asjus ja ka mtü-d toetaks natuke  |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitprg Satub siia tihti

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 124 Asukoht: Viljandi lähedal
|
Postitatud: Kolm. Sept. 13, 2006 10:17 pm Teema: |
|
|
el nino kirjutas: | Mina juba algust teind sellise asjaga.Sai omale üks väga ilus kass võetud varjupaigast.Mingi 4 kuuga ta nüüd tublisti kaalus juurde võtnud.Algselt arast loomakesest on selline krahv saand ,et kuku pikali.
Vähemalt tegin ühe loomakese elu kergemaks.
Kellel ikka vähegi võimalust ja tahtmist võiks omale looma võtta küll varjupaigast. |
Ka meiegi pere on võtnud kassi varjupaigast, kes on kõvasti juurde võtnud. Ja plaanis on ka lähemal ajal yks väike pitsuke võtta. Varjupaika minekut pooldan kahe käega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 1:08 am Teema: |
|
|
Kus krt see varjupaik on üldse? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 1:12 am Teema: |
|
|
Nali naljaks, aga jah? Kus see on?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 7:48 am Teema: |
|
|
olen ka käpp |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 7:57 am Teema: |
|
|
Varjupaik peaks olema tallinna poole sõites enne jämpsi vasakut kätt. Seal kus need eramajad vms. Nende taga. Aga ma kindel pole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 9:40 am Teema: |
|
|
see koht jah, Jäemjala ja Sakala tn vahel all. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 2:17 pm Teema: |
|
|
ma kardan, et mul tekib seal tohutu tahtmine kogu see krempel endale koju kaasa vedada  _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 2:27 pm Teema: |
|
|
Kessu kirjutas: | ma kardan, et mul tekib seal tohutu tahtmine kogu see krempel endale koju kaasa vedada  |
naiste värk, niiet hoiame oma naised sealt eemal kahju muidugi on aga tuleb mõistusega asja võtta. Mõelda tuleb sellele et kui sul aega pole loomaga tegeleda siis targem teda mitte võtta. Ainult ulualusest ja söötmisest jääb väheseks. Sa pead loomaga 3-4 h päevas tegelema ja kellel seda aega ikka niipalju on _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 3:42 pm Teema: |
|
|
markku kirjutas: | Varjupaik peaks olema tallinna poole sõites enne jämpsi vasakut kätt. Seal kus need eramajad vms. Nende taga. Aga ma kindel pole. |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rat Satub siia tihti
Liitunud: 12 Apr. 2006 Postitusi: 101 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Nelj. Sept. 14, 2006 11:01 pm Teema: |
|
|
markku kirjutas: | Varjupaik peaks olema tallinna poole sõites enne jämpsi vasakut kätt. Seal kus need eramajad vms. Nende taga. Aga ma kindel pole. |
Jah seal see on  _________________ Autod (Y) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Sept. 15, 2006 10:53 am Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | Kessu kirjutas: | ma kardan, et mul tekib seal tohutu tahtmine kogu see krempel endale koju kaasa vedada  |
naiste värk, niiet hoiame oma naised sealt eemal kahju muidugi on aga tuleb mõistusega asja võtta. Mõelda tuleb sellele et kui sul aega pole loomaga tegeleda siis targem teda mitte võtta. Ainult ulualusest ja söötmisest jääb väheseks. Sa pead loomaga 3-4 h päevas tegelema ja kellel seda aega ikka niipalju on | no oma naise sa ju võid eemal hoida  _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Sept. 15, 2006 2:25 pm Teema: |
|
|
kuna siis minek om ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Sept. 17, 2006 5:50 pm Teema: |
|
|
nu kui saab hakata ajama seda MTÜd siis saab alati uuesti minna. Pakun välja 26 septembri, algusega kell 18.00 ( varjupaik ongi 18 lahti aga ma arvan et kokkuleppeid on võimalik teha;))
Koguneks siis 18.00 turu juures parklas, hea-parem loomadele kaasas ja liiguks sealt siis üheskoos Jämejalga ( kõlab veits imelikult see nüüd ). |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 17, 2006 7:25 pm Teema: |
|
|
Ma pooldaks vähe hiljem ja mõnda reedet? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Sept. 17, 2006 9:55 pm Teema: |
|
|
Kui värk kindel siis tahax kah teada. Sinna kah käpp oleks. Hea mõte!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 18, 2006 2:49 pm Teema: |
|
|
kui nüüd täpsustada siis Marki autokeskuse vastas üle tee sealt nn kruusa või savi teed mööda minnes otse (nii umbes 100-150 m pärast tuleb mäest alla minek) sealt edasi ~ 500m üle oja vasakut kätt jääb vana küün vms iganes ta oli) seal see ongi varjupaik _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 18, 2006 7:32 pm Teema: |
|
|
rain290 kirjutas: | markku kirjutas: | Varjupaik peaks olema tallinna poole sõites enne jämpsi vasakut kätt. Seal kus need eramajad vms. Nende taga. Aga ma kindel pole. |
kui nüüd täpsustada siis Marki autokeskuse vastas üle tee sealt nn kruusa või savi teed mööda minnes otse (nii umbes 100-150 m pärast tuleb mäest alla minek) sealt edasi ~ 500m üle oja vasakut kätt jääb vana küün vms iganes ta oli) seal see ongi varjupaik |
lisaks veel seda , et kui sinna sõidate siis vist oli seal tee kinni pandud enne varjupaika , et seal ei saa ümber pööörat . Ma ei ole nüüd päris kindel kas Jämejala või siis Marki autokeskuse poolt , igatahes ühel poolt on tee suletud . |
|
Tagasi üles |
|
 |
tutt Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 18, 2006 7:41 pm Teema: |
|
|
Renka kirjutas: | rain290 kirjutas: | markku kirjutas: | Varjupaik peaks olema tallinna poole sõites enne jämpsi vasakut kätt. Seal kus need eramajad vms. Nende taga. Aga ma kindel pole. |
kui nüüd täpsustada siis Marki autokeskuse vastas üle tee sealt nn kruusa või savi teed mööda minnes otse (nii umbes 100-150 m pärast tuleb mäest alla minek) sealt edasi ~ 500m üle oja vasakut kätt jääb vana küün vms iganes ta oli) seal see ongi varjupaik |
lisaks veel seda , et kui sinna sõidate siis vist oli seal tee kinni pandud enne varjupaika , et seal ei saa ümber pööörat . Ma ei ole nüüd päris kindel kas Jämejala või siis Marki autokeskuse poolt , igatahes ühel poolt on tee suletud . |
jämejala poolt on tee kinni saab ainult marki autokeskuse poolt ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
wheezer Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Sept. 18, 2006 10:42 pm Teema: |
|
|
aga mis aeg selleks ikkagi siis jääb?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Esm. Sept. 18, 2006 10:44 pm Teema: |
|
|
või teeks ikka nii et üks asi korraga ? :P
kõigepealt mtü ja siis edasi ? _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Sept. 18, 2006 11:35 pm Teema: |
|
|
Kusjuures mul sama mõte peast läbi käind. Võiks samm-sammu haaval asja edasi viia, muidu kasvad kõik ülepea. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Sept. 19, 2006 8:57 am Teema: |
|
|
mtü'ga läheb ju piisavalt aega  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Sept. 19, 2006 11:08 am Teema: |
|
|
Väga kahtlen ,kas neist kumbki tehtud saab. Viljandi rahvas on algul jee teeme, oleme, korraldame. Kui aga aeg käes ei ilmu kuskilt rahvast välja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Sept. 19, 2006 11:14 am Teema: |
|
|
Ära ole nii kindel. Viimane kokkutulek oli nt rahvast piisavalt koos. Ja mina annan endast ka kõik et mtü valmis saaks. Ega niisama ei mõtet aega kulutada. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Sept. 19, 2006 11:28 am Teema: |
|
|
see muidugi teretulnud kui on eest vedajaid , tegelikult oli minulgi alles 1 kord Clubi kaaslalsi näha , Park R.I.P kogunemisel , aga no eks 1 lammas lähe ikka ....... . Aga eks ole näha mes edaspidi juhtuma hakkab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitprg Satub siia tihti

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 124 Asukoht: Viljandi lähedal
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Sept. 20, 2006 10:56 am Teema: |
|
|
Tundub ,et osa ametis mtü-ga ja asi vajub unustusehõlma. Kas siis keegi ei võiks Gurudest hakata kasvõi juba annetusi koguma ,et oleks midagi neile pakkuda kui külm käes. Muidu ärkame viimasel minutil kuna soov oli ju enne külmade saabumist seda teha, või sain ma valesti aru.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Sept. 20, 2006 12:37 pm Teema: |
|
|
Oh jah...Ma mõtlen kah, et ikka enne külmade saabumist võiks asja ära teha...vanu tekke ja asju ikka kellegil on, isegi endal kapis neid mida kassidele-koertele pesaks saaks. Tegelikult on varjupaigas vaja inimesi kes loomi toitmas käivad ja nedega tegelevad ja mängivad. Et põhimõtteliselt on ka söök seal kohapeal olemas, kuid viisakas oleks ikka ise võtta midagi nagu minu arvates. Eniveis, ma arvan, et omakasu eesmärgil pole mõtet sellist asja teha. See peab tulema südamest sooviga kedagi aidata ja mitte promoda lapsekingades ja olematut MTÜ'd. Sorri kui kellegi mõtteid ja ideid siin mustasin aga jah, hädas loomad ja lapsed on küll viimane koht, kus oma asja reklaamida võiks. Kes tahavad oodata oma MTÜ-d ja minna järgmise jaanipäeva paiku loomade varjupaika, palun. Mina käin ikka siis kui ma tahan. Ja arvan, minu pakutud kuupäeval lähen kah. Huvi pärast tulen läbi sealt enda pakutud kokkusaamiskohast, näis kas keegi liitub või on kõik " ametis" MTÜ loomisega.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Sept. 20, 2006 2:29 pm Teema: |
|
|
Reemet kirjutas: | Oh jah...Ma mõtlen kah, et ikka enne külmade saabumist võiks asja ära teha...vanu tekke ja asju ikka kellegil on, isegi endal kapis neid mida kassidele-koertele pesaks saaks. Tegelikult on varjupaigas vaja inimesi kes loomi toitmas käivad ja nedega tegelevad ja mängivad. Et põhimõtteliselt on ka söök seal kohapeal olemas, kuid viisakas oleks ikka ise võtta midagi nagu minu arvates. Eniveis, ma arvan, et omakasu eesmärgil pole mõtet sellist asja teha. See peab tulema südamest sooviga kedagi aidata ja mitte promoda lapsekingades ja olematut MTÜ'd. Sorri kui kellegi mõtteid ja ideid siin mustasin aga jah, hädas loomad ja lapsed on küll viimane koht, kus oma asja reklaamida võiks. Kes tahavad oodata oma MTÜ-d ja minna järgmise jaanipäeva paiku loomade varjupaika, palun. Mina käin ikka siis kui ma tahan. Ja arvan, minu pakutud kuupäeval lähen kah. Huvi pärast tulen läbi sealt enda pakutud kokkusaamiskohast, näis kas keegi liitub või on kõik " ametis" MTÜ loomisega.  |
Kas nüüd on häda sellega, et kahte asja korraga on raske ajada ? Mõtle vähe ja ära hädalda :) Panid paika mis kuupäeval, mis kell ja kuskohas kokku saadakse. Tuleb kes tuleb. Ei hakka ju kellelegi midagi peale sundima. Seda, et ajaks MTÜ asja korda ütlesin mina vaid sellepärast, et siis ei olnud mitte mingieid aegu ega midagi konkreetset. Ning seda väita, et keegi tahab midagi promoda pole mõtet ka ette kujutada. Ei ole mul kellegi ega millegi vastu midagi, aga lihtsalt kõik ei saa vb kõigest osa võtta ning sellepärast ei pea hakkama siin hädaldama.
by the way... kas oled rääkinud selle koha ülalpidajaga, et tuleme ? või lihtsalt läheme kohale. ?
Ise arvatavasti olen kohal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Sept. 20, 2006 2:43 pm Teema: |
|
|
Ei mina hädalda midagi, kuid diviis " rohkem kisa,vähem villa" pole ka hea variant. Mainitud sai, et tuleme, tahab täpset kuupäeva ja kellaaega kah, sest iga päev korraga nii palju inimesi seal ei käi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|