Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
skylineGTT Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 27, 2008 5:28 pm Teema: Andke nõu automaatkasti kohta! |
|
|
Kuna ei ole eriti kaua sõitnud automaadiga siis sooviksin mõningaid nõkse teada! Kuidas startida? Kas tühikäigul seista ja rohelise tule süttimisel gaas põhja vajutada, või siis neutraaliga hoida mootor pööretes ja siis D peale tõmmata( Mõni ütleb et nii võib teha mõni jälle ütleb et ei tohi) , või siis hoida käik sees, mootor pööretes samal ajal pidureid peal hoides! Milline oleks neist kõige parem variant et mitte lõhkuda käigukasti ja tagaks hea kohalt mineku? Tegemist neliveolisega! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 27, 2008 5:55 pm Teema: |
|
|
kiirendusel sõidetakse käik sees, piduri peal , gaas peal , seda sinnamaani kuni rattad ringi ei käi (2 veolisest siis jutt - 4 veolisel pead ise tundma) , enamasti on see piir autodel kuskil 1500-2000 pööret maks, siis hakkab rattaid ringi vedama, seda piiri saab kõvasti tõsta kõrgema stall speediga konverteriga.
Hea kohalt mineku tagab õige stall speed ja võimas mootor :p
Linnasõidus tähendaks see seda,et kast libiseb läbi enamuse ajast madalate pööretega nii,et ... mingil igapäeva autol seda naljalt ei muudeta.
natuke lugemist siin http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=24626
ja siin http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=9560
Stall speed http://www.tqhq.ee/dir.php?id=33 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Kolm. Veeb. 27, 2008 5:57 pm Teema: |
|
|
Ja kindlasti tee seda et tõmba pöörete peal drive peale
Kõige parem peaks olema drive sees ja pidur peal,lasta niipalju pöördesse et rõhk üleval ja siis......................... _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 27, 2008 6:55 pm Teema: |
|
|
Ma olen kunagi diisel pemmiga nii startinud küll, teadmatusest.
maanteel olen R peale lükanud ka kogemata jne. ei juhtunud midagi  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Veeb. 27, 2008 8:15 pm Teema: |
|
|
Ta ei luba ju sõidu ajal r-i peale lükata,lukk peal ju kui sul muidugi rattad plokkis pold,või vähemalt niipalju pidurit peal et lukk maha jookseks. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Veeb. 27, 2008 9:23 pm Teema: |
|
|
A8-ga sain kõige kiiremini kohapealt minema kui käik sees ikka, piduri ja gaasi peal jalad korraga.. ja sis õigel aja pidur lahti ja gaas põhja.. quattroga ei tõmba ratastgi ringi, aga kohapealt läheb üsna nobedalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 28, 2008 8:36 am Teema: |
|
|
Eks see oleneb käigukastist,
ta lihtsalt ei lülitu. Tegu oli 97a E39
Tegelt ma arvan,et ma saaks ka a8-ga seda teha,aga ma lihtsalt ei riski proovida. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Veeb. 28, 2008 6:01 pm Teema: |
|
|
Kui sa ikkagi proovid siis mul ühe Tartu kastiremontija nr sulle kohe anda
Minu V8 kallal tegi head tööd mõistliku hinnaga. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Veeb. 29, 2008 12:59 am Teema: |
|
|
Mis viljandi kastiremontijal siis viga ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Veeb. 29, 2008 6:42 am Teema: |
|
|
Ei tea kas midagi viga ongi,anti mulle lihtsalt Tartu vana kontaktid kunagi. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skylineGTT Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Veeb. 29, 2008 10:26 am Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Kui sa ikkagi proovid siis mul ühe Tartu kastiremontija nr sulle kohe anda
Minu V8 kallal tegi head tööd mõistliku hinnaga. |
Ma üritan ikka kasti terveks jätta
Tänud soovituste eest! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|